24 Sep


Halloj! känner mig mkt bättre idag! Verkar som min " jag stiger inte upp ur sängen alls före jag e frisk" metod fungerade! jag tyckte synd om Elias imorse som fick stiga upp 5 för att jobba.. jag ska strax börja göra mig i ordning för att börja jobba själv, jobbar 15-20 tur med Elias ikväll :)
jag jobbar även  16-20 imorn de känns super :) sen ska jag hinna plugga filosofi innan jobbet, så blir nog inget bloggande imorn.


23 September

sjukan blev bara värre! har legat i sängen sen i onsdags.. tur att vi hade frilufsdag i torsdags så jag inte missar så mkt, tanken var att jag skulle fara idag men när jag vaknade mådde jag betydligt sämre.. feber, huvudvärk, ont i halsen ja usch allt :(

har lagt in bilderna från turkiet på datorn, lägger upp dom här sen :)

 
men ni får ett kort som vi tog när vi precis kommit hem, vi tyckte de var VÄLDIGT kallt!


19 septemberHejhopp!
för en gångs skull så har jag datorn på skolan så passar på att skriva ett inlägg, nu var de ju ett tag sen jag skrev!

Vi hade det underbart i Turkiet, de va precis vad jag behövde! så nu e jag utvilad och allt :) vi solade och badade massor och de var så varmt!
Vi tog massor med bilder men dom är på Elias mobil och vi har inte fört över dom på min dator än så jag får lägga upp dom senare :)

Nu har skolan kört igång ordentligt! kändes som att vi for till Turkiet i perfekt tid ^^
gjorde ett Farmakologi prov idag, och det gick faktiskt bättre än jag trodde :D
och om några timmar har jag prov i Demokrati... BLÄ ska bli så skönt när det provet är över, för då har jag inga mer prov före fredag! så då får jag vila lite från allt vad plugg innebär när jag kommer hem :)

I förrgår slängde vi iväg massa flyttlådor och trams som vi inte orkat/haft tid att slänga innan så nu blev de MKT mer plats på balkongen! sen köpte vi både en vattenkokare som var på Rea för 50kr och ...... EN UGN :D jippie! som jag har längtat ^^ så nu har vi en fin svart ugn i köket :) och så fick jag träffa min fina Linda en stund på lördagen :D

Igår pluggade jag för fullt och sen for vi hem till min syster och Erik och kollade på millenium (?) jätte bra film :D och de va mysigt att få träffa Amanda och Erik igen var så länge sen ^^

har gått och blivit halvt sjuk, kliar i halsen och hostar väldigt mkt.. blä, det var ganska väntat dock.
just nu skulle jag vilja krypa in i min älskade Elias varma famn


här är en bild på den FINA tårtan vi gjorde till pappa när han fyllde år!nu ska jag plugga! uppdaterar mer senare :)

RSS 2.0