Halooo

har inte varit så duktig på att blogga på senaste har haft väldigt mkt att fixa o fundera på + allt plugg i skolan!
men i helgen har jag tagit de så lugnt som möjligt :) har bland annat farit på stan med mamsen och köpt 3 par skor för BARA 300 KR!! så nu lär jag inte behöva köpa skor på ett tag, sen köpte jag leggings och 2 jätte sköna koftor! (bilder kommer sen) och sen har jag farit till vännäs o träffat min käre vän Sally! Idag så ska jag o Elias ha en rens dag, vis ska rensa bort allt möjligt så vi får mer plats här i rummet ^^ o sen ska vi upp på vinden o kolla om vi hittar nödvändiga saker :) Ikväll så åker vi till Mimmis syster Tuva och gosar med deras söta lilla Ellen och umgås :)

sitter på Elias dator (eftersom min egen har dragit på sig ett DUMT VIRUS!!!!) så jag kan bjuda på en gammal bild ^^

Onsdag 19e

Har varit en lugn o skön dag idag! jag o Elias va o åt på kvällen o bara myste, sen for vi hem o hade massa tvätt o ta tag i, så de fixade/fixar vi, o sen har vi pluggat o allt möjligt!

för övrigt så längtar jag faktist efter mamma o pappa de ska bli skönt o se dom igen efter så långt tag (de trodde jag inte jag skulle göra) men dom kommer ju om 3 dar så :)

imorgon har jag sovmorgon till 10 LYYYXX de behövs verkligen! :) sen har jag massage o Sjukvård tror jag o sen slutar jag ^^ längtar till helgen då blire sovaaa :)
nu blir de också sova så natti natti!

har tur

Måste bara skriva ett inlägg om min kära syster Amanda, hon har varit ett otroligt stöd till mig, speciellt den senaste månaden o Amanda om du läser detta (jag e verkligen tacksam att du finns där nu)
Hon ställer alltid upp i alla väder, o jag ställer alltid upp för henne!
kan verkligen sakna tiden då hon bodde hemma, då vi sågs varje dag o pratade om allt möjligt som hände! som tur e så har vi ju kontakt även nu när hon har flyttat men de blir skillnad.
haha jag kan tänka tillbaka o minnas massa saker som hon lärde mig när jag var mindre! mkt minnen :)Jag har 2 till fina syskon o jag e så glad att jag har alla 3 i min familj :) älskar er Adelina,Rasmus o Amanda!

Måndag 17/1

länge sen jag bloggade men har haft mkt för mig o inte riktigt haft tid,
men men idag har jag börjat trafikant kursen och sen har jag börjat på massage o avslappnings kurs :) 
de kommer säkert bli super kul, den senare kursen, den första blir nog mest MASSA plugg, fick 28 sidor läxa första gången..
men nu ska jag sovaa för annars tar jag mig aldrig upp imorn ^^
natti natti :)
 fin bild från lykke som jag hitta på datorn från förra året- de här gör vi på idrotten :P

duktig dagIdag har jag varit väldigt duktig! medan Elias jobbade, så diskade jag undan allt i köket, körde igång tvättmaskinen, städade hela mitt rum grundligt rent o fint :) o ställde fram köttfärs från frysen på tining! Sen när min efterlängtade Elias kom hem lagade vi tagiatell med köttfärs! mmmmh va så hungrig o de va så otroligt gott :D nu ligger Elias o sover så sött vid mig medans jag sitter o tittar på O.C som jag förövrigt blivit helt beroende av. :)

Sjuk,Nyår, mys

oj nu va de ett tag sen jag skrev kom jag på, jag har hunnit varit riktigt förkyld med hög feber och sedan firat ett riktigt bra nyår under den tiden jag inte skrev! Idag har jag mått bättre, och jag o Elias va och såg Narnia - i 3D ( de va första gången för mig) men jag e lite besviken hade förväntat mig mer av 3dn men filmen va bra ^^
nu ska jag försöka sova :)

RSS 2.0