8 januari 2012

Hallooj! har haft ett underbart och händelserikt lov :D

julafton var den bästa jag haft på länge! vi var näästan hela familjen, bara Hanna saknades.
på morgonen hade jag o Elias det mysigt här hemma i lägenheten o åt gröt mm, sen for vi hem till Umedalen o väntade på att päronen + hansson skulle komma hem o sen blev de det som tradition massa fika med hansson o vår familj :) alltid lika trevligt, sen for vi till Elias farmor o såg Kalle där osv, väldigt kul de med :)
när vi kom hem igen hade de börjat med julbordet hemma o de fanns så mkt gott!
vi åt o åt... sen spelade vi ett svårt men kul spel :) o sen blev de julklappspelet o jag vann nån lakrits polly ^^ 
efter det tog vi de lugnt ett tag osv sen delade vi julklappar vid 10, o jag blev så nöjd över mina!
jag fick en Soda streamer, en väska, en UNDERBAR boom filt (som jag förövrigt bor i nu), pengar, en sprits osv. sen fick jag en sminkning + smink på MAKE UP STORE av elias som jag blev så glad över! lite impad att han kom på det :) Elias fick en förlovningsring av mig i julklapp.
tog lite bilder men orkar inte föra över just nu.

sen jobbade jag 25-29e! fast jag hann men en del fynd på mellandagsrean som jag e riktigt nöjd med :)

efter de kom nyår och de blev också väldigt lyckad! även om planerna inte blev som planerat. tanken var att vi skulle till sthlm och fira men Elias va tvungen att jobba till 8 så vi firade på Umedalen istället med släkt,vänner o familj, vi var massor med folk o de va riktigt trevligt :)

efter nyår for jag och Elias med Maja till skellefteå och hälsade på hos min mormor o morfar, vi skulle egentligen inte ha åkt med Maja, men hittade ingen kattvakt så de fick gå, det va ju ett äventyr de o ta med henne men helt klart värt det, de va så kul att se hur förtjusta mormor o morfar blev i henne ^^ vi gick runt o kollade på Solbacken en hel del o jag fyndade kokböcker, spec en - MORBERG för 40 kr när den skulle kostat 270 och jag som e ett fan av han va de ingen tvekan om att köpa boken!

under lovet har jag även blivit rödhårig och klippt av 10 cm av håret! lite otippat men skönt att bli av med de slitna.

som sagt så har lovet varit riktigt super, har fått ta igen tid med Elias speciellt, då han jobbade så mkt i December så fick vi umgås riktigt ordentligt nu i Januari då båda varit lediga o de har varit så underbart! jag har även träffat släkt, familj o mina vänner. så ett riktigt kanonlov :)

är så lycklig!! mitt liv kunde inte va bättre :)

har förövrigt världens bästa pojkvän, du gör mig så lycklig :) känner mig som nykär även om de gått 25 månader nu :)
nu ska jag iväg på bio med syster och päronen, vi ska se Simon och Ekarna (tror jag den hette) de ska bli mysigt, o efter de blir de mys på waynes :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0